Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Minőségi acél késeket hogyan...

Minőségi acél késeket hogyan kell élezni? Nem szeretném tönkretenni és úgy tudom hibás élezéssel ez megtörténhet.

Figyelt kérdés
Késélező rúddal csinálnám. Mire kell odafigyelni?
2011. júl. 8. 00:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem Sharpmakerem van, ezzel tartom karban a bicskagyűjteményem :)
2011. júl. 8. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves 80%: "A kért videó nem érhető el."
2011. júl. 8. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:

Boccs! Német.Külföldön megy.

Messer schärfen auf einem Schleifstein.

(Keresöbe talán kiadja.)

Elnézést!

2011. júl. 8. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim válasza:
Finom köszörűkő majd filckorong + paszta aztán lehet vele borotválkozni.
2014. dec. 10. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim válasza:
És az egész kerül 5e ft-ba.
2014. dec. 10. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!