Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Amerikai csokis kekszet...

Amerikai csokis kekszet sütöttem. De nem lett jó, a recept vagy én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Ilyennek kellett volna lennie: [link]


De ilyen lett: [link] mint a piskóta közepe, csak SZÁRAZ!!!


Pedig ezt a receptet csináltam, az 'IGAZIT', és nem raktam bele mogyorót...


Esetleg valaki tud ajánlani jó receptet?


2011. ápr. 11. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem, hogy mi történt. Az állaga olyan lett,mint a képen a piskótáé?

De ugye kiszaggatva sütötted úgy, mint az első linken a képen?

Elképzelhető, hogy a tésztát hagyni kell "pihenni" egy bádogdobozban, vagy neylon tasakban pár napig, amíg visszapuhul.

Van jó pár ilyen édesség,ami álltában megpuhul, és után ehető (addig száraz és kemény).


Üdv!

2011. ápr. 12. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!