Amerikai csokis kekszet sütöttem. De nem lett jó, a recept vagy én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
Ilyennek kellett volna lennie: [link]
De ilyen lett: [link] mint a piskóta közepe, csak SZÁRAZ!!!
Pedig ezt a receptet csináltam, az 'IGAZIT', és nem raktam bele mogyorót...
Esetleg valaki tud ajánlani jó receptet?
2011. ápr. 11. 19:13
1/1 anonim válasza:
Nem egészen értem, hogy mi történt. Az állaga olyan lett,mint a képen a piskótáé?
De ugye kiszaggatva sütötted úgy, mint az első linken a képen?
Elképzelhető, hogy a tésztát hagyni kell "pihenni" egy bádogdobozban, vagy neylon tasakban pár napig, amíg visszapuhul.
Van jó pár ilyen édesség,ami álltában megpuhul, és után ehető (addig száraz és kemény).
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!