Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért puhul meg a kovászos...

Miért puhul meg a kovászos uborka?

Figyelt kérdés

A héja kemény de a lágy része teljesen megpuhul.

Köszönöm a válaszokat!


2011. jún. 27. 13:14
1 2
 11/14 doboszoli ***** válasza:
1 ek. ecet.
2011. jún. 27. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 kerdesesficko16 ***** válasza:
mert nem teszel bele keményítőt. A krumpliból kinyerhető egy egyszerű masinával. azt javallom 20 g/ kg ubi.
2011. jún. 28. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, mindenhol 2-4napot írnak, de párom úgy döntött, kinn marad míg nem lesz jó ízű, hisz az azt jelenti még nincs kész :D
2011. jún. 28. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim válasza:
Én is saját gyártású kenyérrel csináltam, de megpirítottam, úgy nem málik szét. Úgy tudom, hogy nem szabad tűző napra tenni és 2 nap után a kenyeret ki kell szedni és árnyékosabb helyre tenni. Az én ubim héja is egy kicsit keményebb és a literenkéni 1 ek só is kevésnek bizonyult, de a 2. napon kicsit pótoltam sós lével a kenyér kivétele után.
2014. júl. 8. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!