Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kovászos uborkát vízes...

A kovászos uborkát vízes dunsztolni kell?

Figyelt kérdés

Tehát ugye forralni kell alatta is lángon a vizet, miután papírba csomagolt, vízzel töltött tálba tettem, ugye jól emlékszem?

Arra emlékszem, hogy a lekvárt szárazdunsztoljuk.


2011. jún. 12. 20:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nem variálom túl,mindig nagyon finom,sokan kérték már a receptet,miután megkóstolták.Közepes ubikat hosszában bevagdosom,üveg aljára kaprot,ha van otthon fokhagyma akkor 1 gerezdet,ha nincs akkor nem teszek.Bele az ubikat,tetejére még egy nagy adag kapor megy,majd egy darab kenyér,tizsta ruhába téve.Rá a meleg,sós,ecetes lé,és mehet a napra.Azért keverek egy pici ecetet a levébe,mert mi úgy szeretjük ha savanyúbb,mint ami simán,csak ecet nélkül van.2-3 nap múlva már alig várjuk,hogy ehessük.Nálunk egy nagy üveg ubi két nap alatt elfogy,igaz,én szinte egész nap eszem,magában is imádom.
2011. jún. 12. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:

Úristen :D, de sok választ kaptam. Nem kovászosat akartam írni, csak rosszul írtam. Savanyított uborkára gondoltam :D:D. Bocsi, de csak most nézem, hogy rosszul írtam.

A kovászos ubit nem kell, tudom:D:D, azt is csináltam ma:D, nem arra gondoltam:D. Hanem az eltett uborkára. Ma csináltam, és nem dunszoltam, nem meleg dunsztoltam, és erre kérdeztem rá.

Sorry...

2011. jún. 12. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!