Hogyan kell csinálni az avokádó krémet?
Hozzávalók:
1 jó érett avokádó
1 kevés citromlé
1 gerezd fokhagyma
1 újhagyma (pici)
1 kisebb paradicsom
1 kanál natur joghurt
só
"esetleg bors"
Elkészítés:
Villával áttörjük az avokadó belsejét közben meglocsoljuk a citrom levével.
A foghagymát átnyomjuk és a hagymát nagyon aprora kockázva belekeverjük.
Paradicsom leves részét kivesszük és csak a húsát apró kockára vágva beleteszük.(Leves részt nem használjuk fel)
1 kanál natur joghurtot teszünk bele majd sóval borsal izesitjük.
Tanácsok:
A citromlé azért kell, hogy ne sötetedjen meg a krém! Es a legjobb ízt a zöldcitrom leve adja!
Frissen fogyasszuk mert másnapra már nem olyan jó!
Elkészítési idő: 15 perc
Avokádókrém
Hozzávalók:
1 db avokádó kettévágva, kimagozva, összetörve
1 kis fej vöröshagyma összevágva
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál citromlé
Só
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, ízlés szerint sózzuk. Tehetünk bele petrezselymet, snidlinget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!