Hogyan tudok ilyen 'poharat' csinálni? +kép
igen, úgy, ahogy az előző írta. fogd be satuba, nehogy vmi baleset történjen. (meg így egyszerűbb is - mondhatnám csak így lehetséges)
többször használhatóvá úgy tudod tenni, hogyha késsel kivájod a belsejéből a kókuszt. nem olyan nehéz, egy kicsit keményebb réteggel együtt szépen leválik. (bár ha ilyen arányokban fűrészeled el a kókuszdiót, nehezebb lesz, mert az aljáról is ki kell szedni... )
nekem is van ilyenem egyébként, szerintem nagyon jópofa :) én elfeleztem a kókuszt, így két pohár lett belőle, persze kevesebb fér bele.
A legjobb a felénél elvágni, akkor nemcsak pohárnak lesz jó, hanem lódobogást is lehet vele utánozni, mint a Gyalog-galoppban.
Csak a vérnyulakkal vigyázz!
én is a félbevágást javasolnám. így látod is mit iszol:))
egy ilyen teljes kókuszból kiinni, hát... lehet, hogy a nyakadban lesz az egész cucc:)))
mindenesetre ötletes "ívóka" nem annyira a praktikussága, hanem inkébb a dekorativítása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!