Hogyan kell csinálni a fűszervajat?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 11:15
1/6 anonim válasza:
Megolvasztod a vajat, beleteszel fűszereket, és kész. Milyet szeretnél? Lehet snidlinget, medvehagymát, zúzott fokhagymát, stb.
2/6 anonim válasza:
És természetesen miután összekeverted, formába téve visszahűtöd. :)
3/6 anonim válasza:
összekevered a a kedvenc fűszereiddel, rúddá formázod és fóliába téve alaposan lehőtöd. mindeg csak annyi szeletkét vágj, amit elfogyasztasz.forró pirítósra tenni is isteni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor nem egy bonyolult művelet. Végülis bármilyen ízesítésű lehet, mert szeretjük a fokhagymát, hagymát, petrezselymet is.
Milyen ételek mellé lehetne még adni?
2011. ápr. 19. 14:03
6/6 anonim válasza:
Igen a kijevibe a legnépszerűbb, de , ha krumplipürét készítesz, és tálaláskor adagonként a forró krumplira teszel egy karika fűszervajat, máris finomat alkottál.
a forró krumpliba beleolvad, és mennyei.
a fűszerekkel bátran próbálkozhatsz, a fokhagyma egy meghatarozó íz, de a zölfűszerekkel többféle ízűt ki lehet keverni.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!