Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell csinálni a fűszerv...

Hogyan kell csinálni a fűszervajat?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megolvasztod a vajat, beleteszel fűszereket, és kész. Milyet szeretnél? Lehet snidlinget, medvehagymát, zúzott fokhagymát, stb.
2011. ápr. 19. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
És természetesen miután összekeverted, formába téve visszahűtöd. :)
2011. ápr. 19. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
összekevered a a kedvenc fűszereiddel, rúddá formázod és fóliába téve alaposan lehőtöd. mindeg csak annyi szeletkét vágj, amit elfogyasztasz.forró pirítósra tenni is isteni.
2011. ápr. 19. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Akkor nem egy bonyolult művelet. Végülis bármilyen ízesítésű lehet, mert szeretjük a fokhagymát, hagymát, petrezselymet is.

Milyen ételek mellé lehetne még adni?

2011. ápr. 19. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Kijevi mellet tölteni. :)
2011. ápr. 19. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen a kijevibe a legnépszerűbb, de , ha krumplipürét készítesz, és tálaláskor adagonként a forró krumplira teszel egy karika fűszervajat, máris finomat alkottál.

a forró krumpliba beleolvad, és mennyei.

a fűszerekkel bátran próbálkozhatsz, a fokhagyma egy meghatarozó íz, de a zölfűszerekkel többféle ízűt ki lehet keverni.

üdv.

2011. ápr. 19. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!