Mit rontok el sajtkészítés közben?
Figyelt kérdés
Néha sikerül, néha nem. Látszólag mindig ugyanúgy készítem a sajtot. Ez nem az érlelős eljárás, hanem a gyors és egyszerű ecettel kicsapatós technika. Egyszer kemény lesz, és magától lecsepeg róla a savó kb. negyed óra alatt, ezt szeretjük. Máskor meg (erre mondom, hogy elronthatok valamit) olyan hóvirág jellegű, ki kell csavarni, és kenhető sajt születik. Talán a tej más? Ugyan onnét vesszük mindig.Kérlek olyanok válaszoljanak, akik már csináltak ilyet! Köszönöm.2011. febr. 17. 12:27
11/11 anonim válasza:
Na, szuper! Örülök, hogy bejött a módszer és megoldódott a probléma! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!