Baja lesz a kelt tésztának, ha estig pihentettem? Mert mennem kell iskolába,1 kor megyek és 7-re jövök, utána kisütném a maradékot.
Figyelt kérdés
Napsugárfánkot csinálok, felét már megcsináltam, de közbe jött egy dolog és később tudtam neki állni, és még kicsit többet csináltam is a kelleténél, este tudnám folytatni a sütést. Lesz valami baja? Eléggé nagy tálban van, hogy kijöjjön a tálból olyan veszély nincsen.
Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 2. 11:35
1/6 anonim válasza:
Túl fog kelni, de tedd hűtőbe. Aztán majd mikor sütöd kiderül, hogy milyen, de szerintem meg lehet enni.
3/6 anonim válasza:
Egy idő után az élesztőgombák leállnak és a keletkető gáz a tésztából kezd elszökni.Nem kel egy tészta a végtelenségig.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!
2010. dec. 2. 12:05
5/6 anonim válasza:
ha túlkel a hűtőben is, mire hazaérsz, akkor dagaszd és keleszd újra.
6/6 anonim válasza:
jut eszembe:ha túl sok így is, akkor fagyaszd le (jól bírja), és majd amikor újra sütni akarsz, csak kiolvasztod, kicsit kel,és folytatod (röpke pár hét kihagyással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!