Mennyi idő kell a bolti leveles tésztának, hogy kiengedjen?
Figyelt kérdés
Az a baj h sok időm nincs rá h megcsináljam és még nagyon fagyos.Mikrózni meg gondolom nem jó2011. ápr. 29. 15:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem mostanra már kiolvadt:)
A nagyobb zsírtartalmú cuccok hamar kiolvadnak.
2/2 anonim válasza:
nem jó ha totál kiolvad, mert akkor meg ragad mint a bar.m :(
én olyan félig fagyosan szeretem megdolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!