Mitől lesz jó szaftos a rakott krumpli?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 18:01
11/11 anonim válasza:
Nem előre megfőtt, hanem nyers krumplival készítem: vékony szeletekre felvágom a nyers krumplit, hozzákeverek kis sót, ételízesítőt (pl. vegetát), s állni hagyom addig, amíg felszeletelem a kolbászt, tojást. Ugyanúgy készítem el, rétegezve, csak a sütést alufóliával letakarva kezdem el, kb. fél, háromnegyed órán keresztül. Jobban átveszi a kolbász, tejföl, tojás ízét a nyers krumpli, mint a héjában főtt. A tejfölt gazdagon használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!