Mit tegyek a rakott krumpli tetejére?
Figyelt kérdés
Kisfiam tejfehérje allergiás,igy mindenféle tejtermék kizárva.
Van valakinek ötlete?
2011. okt. 9. 10:44
1/9 anonim válasza:
Semmit.
Sajtot és tejfölt szoktak, ezek kizárva.
Esetleg tojást ütsz rá, vagy elkeverve rántottaszerűen, de szerintem minden nélkül is teljesen jó lesz.
2/9 anonim válasza:
Esetleg paprikát, paradicsomot, hagymát. Akkor olyan "rácos" lesz.
3/9 anonim válasza:
Ez a megoldás - a lecsós - nekem is tetszik.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
teszek rá tojást meg paradicsomkarikát.valami kell rá hogy ne száradjon ki a felső réteg.
2011. okt. 9. 11:05
5/9 A kérdező kommentje:
besamelt is tehetnék rá,de nincs itthon szójatej sajna,és ma sehol se kapok.(margarinbol is ehet pár félét ami tejmentes,az lenne itthon)
2011. okt. 9. 11:06
6/9 anonim válasza:
Ha a margarinra lisztet szórsz, megpiritod kicsit, nyugodtan felengedheted vizzel, vagy húslevessel is, és kész a hamis besamell. Ha felfőzöl l leves kockát, az is jó. Persze vannak olyan leveskockák, amik rejtett laktózt tartalmaznak. Sajnos én laktóz érzékeny vagyok.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi ezt az ötletet elraktározom,mindig van huslevesem lefagyasztva:)
2011. okt. 9. 11:35
8/9 anonim válasza:
keményre vert tojásfehárjehabbal is bevonhatod, az is szépen megpirul a tetején és finom is, egy csipet sóval, eseteleg valami zöldfűszerrel.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,készen lett és kisfiamnak is izlett:)(tojásos paradicsomos)
2011. okt. 9. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!