Krumpli kérdés -piros, sárga: melyik jó a sütésre és melyik a főzésre?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 13:11
1/4 anonim válasza:
Piros sütésre, sárga hamarabb puhul főzésre.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2010. szept. 17. 13:21
3/4 A kérdező kommentje:
és a salátára melyik jó, majonézes krumpli, francia saláta. Arra gondolok ,hogy ne menjen szét
2010. szept. 17. 13:22
4/4 anonim válasza:
Sztem a sárga jó salátához, vagy ha létezik még akkor a kiflikrumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!