A kertünkben zöld rebarbara terem, a kérdés arra vonatkozik, hogy ugyanúgy lehet-e alkalmazni levesek, sütemények, vagy dzsemek készítésénél, mint a másik (piros) fajtáját?
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 20:11
1/3 anonim válasza:
Annyira fanyar és savanyú az íze, hogy azt képtelenség megenni.
2/3 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a rebarbara levele mérgező? Csak a szárát lehet felhasználni.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!