Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kertünkben zöld rebarbara...

A kertünkben zöld rebarbara terem, a kérdés arra vonatkozik, hogy ugyanúgy lehet-e alkalmazni levesek, sütemények, vagy dzsemek készítésénél, mint a másik (piros) fajtáját?

Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyira fanyar és savanyú az íze, hogy azt képtelenség megenni.
2009. máj. 2. 07:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy a rebarbara levele mérgező? Csak a szárát lehet felhasználni.
2009. máj. 2. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

[link] itt írja le, hogy mérgező a levele


Itt meg azt,hogy milyen az íze: [link]

2009. máj. 2. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!