Becukrosodott mézből lehet csinálni mézeskalácsot?
Figyelt kérdés
Úgy értem ugyanolyan lesz, vagy ez ront az állagán?2010. nov. 28. 22:32
1/6 anonim válasza:
Állítsd meleg vízbe, szépen meg fog benne a cukor olvadni, megint egynemű lesz. (Van, aki mikrózza...)
2/6 anonim válasza:
Jobb a meleg vízbe állításos módszer, mert közben folyamatosan kevergetni kell.
3/6 anonim válasza:
Egy percre tedd be a mikróba és visszaalakul az állaga.
Nem minőségi hiba,csak esztétikai.Semmi baja nem lesz.
Ja,a mézes kalácshoz nem kell egyébként is felmelegíteni a mézet?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a recept, amit használok nem kéri, hogy melegítsem, sőt a hűtőbe kell tenni a tésztát minimum egy éjjelre.
Ezért kérdeztem, hogy akkor "visszacukrosodik-e", és ettől esetleg más lesz-e a tészta állaga.
2010. nov. 28. 22:48
5/6 anonim válasza:
Ahogy első írta. És ez sem esztétikai, sem minőségi hibának nem nevezhető, az igazi, jó méz idővel becukrosodik. A sütid állaga, íze sem fog megváltozni. Jó sütögetést!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Akkor nem kell mézet vennem! :o))
2010. nov. 29. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!