Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Becukrosodott mézből lehet...

Becukrosodott mézből lehet csinálni mézeskalácsot?

Figyelt kérdés
Úgy értem ugyanolyan lesz, vagy ez ront az állagán?
2010. nov. 28. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Állítsd meleg vízbe, szépen meg fog benne a cukor olvadni, megint egynemű lesz. (Van, aki mikrózza...)
2010. nov. 28. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jobb a meleg vízbe állításos módszer, mert közben folyamatosan kevergetni kell.
2010. nov. 28. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Egy percre tedd be a mikróba és visszaalakul az állaga.

Nem minőségi hiba,csak esztétikai.Semmi baja nem lesz.

Ja,a mézes kalácshoz nem kell egyébként is felmelegíteni a mézet?

2010. nov. 28. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a recept, amit használok nem kéri, hogy melegítsem, sőt a hűtőbe kell tenni a tésztát minimum egy éjjelre.

Ezért kérdeztem, hogy akkor "visszacukrosodik-e", és ettől esetleg más lesz-e a tészta állaga.

2010. nov. 28. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy első írta. És ez sem esztétikai, sem minőségi hibának nem nevezhető, az igazi, jó méz idővel becukrosodik. A sütid állaga, íze sem fog megváltozni. Jó sütögetést!
2010. nov. 29. 06:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Akkor nem kell mézet vennem! :o))
2010. nov. 29. 08:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!