Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen módszered van arra,...

Milyen módszered van arra, hogy ne legyen göbös a palacsintatészta?

Figyelt kérdés
Akárhogy csinálom, mindig olyan lesz. Szitáltam a lisztet, apránkênt kevergettem össze a hozzávalókat, akkor is. Át szoktam keverni egy sűrű szűrőn, de ez macerás és alapanyagot is veszítek.

ma 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Mindent beleteszek a gépbe és összekeveri. Engem nem zavar, ha göcsös marad, vékony tésztát sütök, észre sem vevődik.
ma 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Először a tojást,lisztet.cukrot kevés tejjel keverd ki ami elég sűrű így nehéz meló is.

De itt lesz a liszt csomómentes.

Utána mehet hoia maradék tej,szóda

Vagy csináld rétes lisztből azt joval.könnyebb kikavarni

ma 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Előbba folyadékoknak csak a negyedét keverd bele. Az legyen csomómentes es utana a tobbi
ma 11:52
 4/6 anonim válasza:
81%
Így van,először a lisztet,tojást,cukrot kell nem sok tejjel még sűrűn csomomentesre keverni,utana folyamatos higitásnál már nem lesz gond.
ma 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindig sima kézi habverővel csinálom, tök sima lesz pár perc alatt.
ma 14:07
 6/6 Grizesteszta ***** válasza:
En is csak a folyadek kus reszet teszem bele, viszont kezi habverovel keverem ki. Azzal nagxon gyors es csomomentes lesz. Viszont itt veget is er a tudomanyom, mert kisutni nem tudom: elszakad, osszegyurodik, osszeragad... Tarsulunk felesben? En kavarok, te sutsz.:)
ma 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!