Hogyan lehet egy palacsintatésztát feldobni kicsit? És nagyon? Mármint nem a levegőbe, hanem az ízét.
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 22:51
1/8 szaszaa11 válasza:
Mi a cél vele? Levesbetét lesz? Palacsinta lesz belőle, esetleg tésztaételként tálalod majd? Nem mindegy!
2/8 anonim válasza:
Csinálj almás palacsintát. Sűrű palacsinta tészta szelsz bele almát és kisütöd. Porcukorral fahéjjal de magában is nagyon finom. Ezeket nem nagyra kell sütni hanem serpenyőben bő olajban.
3/8 anonim válasza:
Egy palacsintatésztának eleve finomnak kell lennie. Az enyémek mindig igen tojásosak voltak, persze finom ízes házi tojásból. De normál palacsintánál a töltelék ízesít leginkább...
Mire akarod használni? S édesen vagy sósan?
4/8 anonim válasza:
Nekünk még általánosban technika órán, palacsintasütés gyakorlaton említett a tanárunk, hogy diabetikus szénsavas üdítőt lehet használni szódavíz helyett és akkor lehet színes palacsintát sütni. Akinek tetszik. Az ízét nem dobja fel, de máshogy fog kinézni. Vanília pudinggal töltve biztos jól mutat, még nem próbáltam.
5/8 anonim válasza:
Bármivel.
Édesen tehetsz bele kakaót, vaníliát, őrölt vagy vagdalt mogyorót, mandulát, diót, stb.
Sósan tehetsz bele bármilyen zöldfűszert pl. rozmaring, bazsalikom, oregánó, kakukkfű, stb., fokhagymát, hagymát, gombaszeleteket, aszalt paradicsomot, paprikát, cukkinit, répát, akármit szinte :)
7/8 anonim válasza:
Kipróbáltam, nagy sikert aratott. Volt aki direkt töltelék nélkül ette, mondván a csoki már benne van a tésztájában.
8/8 anonim válasza:
Nedves kérdező ;)
Én fülzsírt meg fosószilat szoktam belé rakni hidd el feldobja ... nekem bevalt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!