Csontlevest hogyan tudnám feldobni, hogy ne kelljen második fogás?
Én egy füstölt húsos zöldbab levest csinálnék habarással.
A csontlevesbe feltenném a füstölt húst és a zöldbabot főni, sőt beletenném a gombát is, de előtte leszűrném, hogy a zöldségek ne főjenek túl. Ha a bab és a hús megsült visszatenném a zöldségeket és behabarnám.
A savanyúkáposztát és a füstölthúst főzd meg a leszűrt csontlevesben, és ha kész, habard be tejföllel, és tedd hozzá a főtt zöldséget.
Így a disznóhús, a zöldbab és a gomba megmarad másnapra, ezekből már másik egytálételt készíthetsz.
Én is a kettes válaszoló szerint, sőt még azt is lehet tovább bontani:
másnap a gombás-zöldbab-pörkölt + nokedli egy ebéd
harmadnap a sertéshúsból is tudsz még (mennyiségtől függően) brassóit, vagy valami borsos tokányt, lecsós-husit, hasonló valamit.
Valójában ennyi kajából 3 napi étkezést ki lehet hozni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!