Mivel szoktátok "feldobni" a rántottát?
Sajt - parmezántól a kéksajtig minden jó bele
Gomba, újhagyma, avokádó, cukkini, kukorica, paprika valamelyikével együtt sütve.
Szinte bármi belemehet...
Hagyma, gomba, tarja, sajt, őrölt mandula vagy lenmag (kókusz is lehet, de az már egyfajta édes, vastag palacsinta), cukkini, paradicsom... Más zöldségek is jók, csak egyes esetekben tovább tart. Egy rántotta miatt nem kezdek el padlizsánt sütni, de ha van maradék sült padlizsán, arra jó tojást ütni... Ugyanez a karfiolra, bár az már tojásos sült karfiol, nem rántotta, mindig sokkal több a karfiol.
A balkán dekor fűszer a kedvencem, bár azt inkább a tükörtojásaimra szórom. Egy zöldséges rántotta annyira tökéletes, arra nem kell semmi.
kenyeret szoktam belesütni.
apróra vágom a kenyeret(lehet pirítóst is) és mielőtt beleborítanám a serpenyőbe a tojást, előtte gyorsan belerarkom a kenyeret és bele a serpenyőbe:) szóval ne hagyjátok ázni a tojásbam
szerintem nagyon finom
emellé szoktam pirított hagymát és szallonát vagy kolbászt,maradék húst, sajtot, zöldségeket(paradicsom eláztatja)
mindig van itthon sok házi tojás szóval gyakran esze,
Csupa jó tipp!
Mindenkinek ment a zöld kezecske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!