Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A tarhonya jó lesz úgy is ha...

A tarhonya jó lesz úgy is ha előre megfőzöm (mondjuk úgy hat órával előbb)... És majd megmelegítem a fogyasztáskor?

Figyelt kérdés

Mellesleg a pörkölt is már megvan főzve, amihez szánom a tarhonyát...

A pörkölt mindenképpen melegítve lesz felhasználáskor (a kora délutáni órákban)


nov. 16. 09:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi!!

Volt még egy olyan bizonytalanságom, hogy annyira megpirítsam - e, hogy nagyjából mindegyik a szem pirult legyen, vagy elég ha csak úgy nagyjából... Vagyis sok pirult szem van benne mondjuk legalább a fele (?)

Én az utóbbi módot csináltam...

Jó volt így is de lehet hogy még tovább kellett volna pirítanom hogy az összes szem megpiruljon (?) (persze, ésszerű határokon belül..🙂)

nov. 18. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:
A legjobb ha külön van a tarhonya meg a pörkölt mert melegítéskor frissebb mintha össze lenne az elején keverve mert beissza a tarhonya a szaftot és csak kiszárad össze áll.
nov. 20. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

Közben már mástól is kaptam ezt az információt (nem itt, hanem az életben)

nov. 21. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!