SOS! Boros, pörköltes jellegű raguhoz tésztát vagy tarhonyát készítsek? Melyik illene jobban az ízvilág szerint?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszi :)2017. ápr. 7. 13:57
1/6 anonim válasza:
Ha jó szaftja elég kenyérrel tunkolni... Meg ez függ attól is ,hogy milyen boros étel mert pl a burgundi marha raguhoz tunkolós kenyérféle illik. de van amihez tészta...
2/6 anonim válasza:
Én biztosan rizst, ill. az annak megfelelő bulgurt készíteném.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :)
2017. ápr. 7. 14:06
4/6 anonim válasza:
A tészta és a tarhonya ugyanaz, mert az is tészta.
Az olaszok tagliatellével fogyasztják az ilyesmit.
5/6 anonim válasza:
Tésztát, de minőségit. A tarhonya a marhapörkölthöz illik legjobban, a tészták szinte minden raguféleséghez passzolnak.
6/6 anonim válasza:
A 4-es válasz miért nulla százalék? Igazság van benne, és releváns válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!