A tarhonya jó lesz úgy is ha előre megfőzöm (mondjuk úgy hat órával előbb)... És majd megmelegítem a fogyasztáskor?
Figyelt kérdés
Mellesleg a pörkölt is már megvan főzve, amihez szánom a tarhonyát...
A pörkölt mindenképpen melegítve lesz felhasználáskor (a kora délutáni órákban)
nov. 16. 09:15
2/13 anonim válasza:
Ma szálltál le a bolygóra, vagy milyen kérdés ez mégis..?
3/13 A kérdező kommentje:
Inkább az a baj hogy már nagyon régen megtörtént a landolás
Plane férfi vagyok...
S éppen nincs nö körülöttem...(Volt is és lesz is)
Persze azért van akit megkérdezhetem volna telefonon vagy egyéb módokon...
De gondoltam, ezt a nyomorult fórumot kifejezetten ilyen helyzetekre találták ki 🙁
(Jól van, én is tévedhetek)
nov. 16. 09:51
4/13 anonim válasza:
3
Jó lesz az újramelegítve..Van,hogy megfőzök egyszerre egy kiló tarhonyát.Aztán 2-3 napig azt eszem valamivel.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi!!
nov. 16. 10:37
6/13 anonim válasza:
mi köze ennek ahhoz hogy férfi vagy?? vagy soha nem melegítettél újra még semmit? anyukád mindig frissensülve találta a csülkös babos káposztát és soha nem ettél maradékot?
7/13 anonim válasza:
Igen, a tarhonya és a pörkölt szinte ugyanolyan jók melegítve, mint frissen.
8/13 A kérdező kommentje:
6 - így, vagy úgy, de kellett nekem ez az információ. Jól lehet, gondoltam én is - de nekem megért ez a kérdés annyit, hogy feltegyem - és biztosra menjek. Nincs gyakorlatom főzési dolgokban...bár...melegítésben azért igen. Majd, ha te kérdezel valamit, én is fikázni foglak. Figellek!!
nov. 16. 12:52
10/13 anonim válasza:
Természetesen jó lesz! Csak pirítsd meg a tarhonyát főzés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!