Zellerkrémlevest mivel tudnám tartalmasabbá tenni?
Figyelt kérdés
Vettem a boltban 2 zellerkrémlevest (levespor, Knorr), de ugye a zacsiban csak színtiszta por van. Az egyiket megettem úgy elkészítve, ahogyan a zacsin írták, egész finom volt. Csakhogy tartalma nulla. Mit főzhetnék bele, ami nem rontja el az ízeket és laktatóvá, tartalmasabbá teszi? Nos még nem ettem ilyen levest soha, nem szokás errefelé zellerkrémlevest főzni, ezért fogalmam sincs. Gondolom valamilyen zöldséget, pl borsó, karfiol, brokkoli, vagy tésztát, pirított tésztát, esetleg krumplit? Vajon melyik lenne jó?2017. febr. 16. 02:25
1/10 anonim válasza:
Műkaja.
Én úgy enném, ahogy egyébként is szoktam, ha magam főzőm.
A levest elkészíted, ahogy írják és ehetsz mellé sajtos vajas pirítós kenyeret.
3/10 anonim válasza:
Zellercsipsz, pirított bacon, fokhagymás kenyérkocka, sajtos kruton,, vagy csak egyszerűen felkockázott valódi zeller megfőzve, esetleg némi főtt rizs, vagy csipetke
5/10 anonim válasza:
Az egyszerűbb megoldás a levesgyöngy vagy kruton. Ezekből kapható rengetegféle készen, csomagolva. Ráadásul a natúr mellett különféle ízesítésekkel is.
Egy kicsit autentikusabb talán, ha igazi zellert is teszel bele. Erre a szárzeller a legalkalmasabb, amit csak meg kell mosni, esetleg egy kicsit a fás részeket lehúzogatni, és már lehet is vágni a kész levesbe.
Az egyéb elhangzott dolgokat, például tésztát, rizst, krumplit viszont én nem szeretem bele.
6/10 anonim válasza:
Én ha zellerkrémlevest készítek (sosem porból), akkor a zellerkockákat almával együtt szoktam főzni. 1 almát belekockázok, majd amikor megfőtt minden, elturmixolom. Egy másik almát felkockázok, kevés vajon megdinsztelek, és azzal eszem a levest.
7/10 anonim válasza:
Soha nem készítem porból. Nálunk grillezett körte ,pirított dió , füstölt sajt kocka ezek közül szokott valamelyik bele kerülni.
8/10 anonim válasza:
En zellerkremleveshez libazsiron szoktam alma vagy korte szeleteket megforgatni, kicsit megpuhuljon. Egy pici soval nagyon finom, erdekes ize lesz, ami megy a zellerhez.
9/10 anonim válasza:
Elég faék kaja amúgy a krémleves, én nem vennék ilyen műanyag port, anyám úgy tanította hogy zöldség, annyi víz hogy ellepje, kb 10 perc főzés, botmixer és annyi liszt/tejföl hogy besűrűsödjön, amúgy ami tuti van otthon reszelj bele sajtot és csinálj mellé pirítóst, esetleg egy kis tetszőleges fűszert ha nagyon íztelen.
10/10 anonim válasza:
A feleségem csak lesett, amikor a zacskós zellerkrémlevest úgy készítettem, hogy egy tasak mirelit zöldségkeveréket is tettem bele vajon megpárolva, és fejenként egy buggyantott tojást is tartalmazott. 12 perc alatt kész volt (mosogatás nélkül)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!