Mivel teszitek kicsit tartalmasabbá, sűrűbbé babátok tízórai gyümölcsét? és hol veszitek azt v. hogyan készítitek el?
Figyelt kérdés
Milumil 7 gabonapehely pl. hol kapható?2010. ápr. 8. 16:32
1/6 anonim válasza:
Én rizzsel. Megfözöm a rizst és turmixolom a gyümölccsel.
2/6 anonim válasza:
Én zabpelyhet használok, amit kapsz a Sparban, Tescoban, DM-ben, de van, hogy keksszel is dúsítom.
3/6 anonim válasza:
Én tejpépet (sima rizsest) szoktam hozzákeverni kb.1/4 tejpép,3/4 gyümölcs arányban.
A milumil 7 gabonapehelyt még nem vettem,de próbáld meg dm,rossmann,tesco ilyen helyeken.
4/6 anonim válasza:
szia,
én néha sinlacot teszek bele (nekünk az orvos írta fel), vagy humana grízpépet (Müllerben vettem) vagy dm-es kölespépet.
5/6 anonim válasza:
Rossmannban, Dm-ben, nagyobb áruházakban biztosan tudsz venni. Én is tejpéppel, Sinlac-kal, vagy babakeksszel (összetörve) szoktam sűríteni, dúsítani.
6/6 anonim válasza:
én egy kis vízben főtt kukoricagrízzel is szoktam dúsítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!