Miért romolhatott meg a vasárnapi húslevesem mára?
Két napja főztem. Karajból. A húst és a zöldségeket azonnal kiszedtem.
Csak a levesteszta maradt benne. Kitettem az erkélyre, 6 foknál nem volt melegebb, a nap sem sütött.
20 éve így csinálom, de ilyet még nem tapasztaltam.
Múltkor pedig a káposztás tésztával jártam így. 3 nap múlva budos volt, az hűtőben volt.
Lehet hogy a tésztákkal van valami gond?
"A nyitott teraszon hidegebb van, mint a hűtőben! Nappal is."
HOL ÉLSZ??? Jelenleg nap közben 10 fok körüli hömérséklet van, éjjel meg 2-5 fok között. Ha a hütöben ennél melegebb van, akkor ideje újat venni.
Micsoda hülye egy kérdés.
Egyrészt, mert nem tetted hűtőbe. Másrészt mert belefőzted a tésztát, úgy sokkal könnyebben romlik. Nem tudom, hogy lehet valaki ilyen tudatlan.
Nyilván a tészta miatt.
Nem szabad belerakni, vendéglátásban három órát tartható el.
Töröld is. Számomra félelmetes, hogy felnőtt ember a teraszon tárolja a kész ételt 6-8 fokban...
Jézusom.
Ott a hűtő, és hogyha az neked magasabbra van állítva, mint hat fok, lejjebb lehet ám venni a hőfökot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!