Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tudom sérülés nélkül...

Hogy tudom sérülés nélkül kivenni a jégbe fagyott zacskót?

Figyelt kérdés

Főzős munkahelyemről maradék levest hoztam el két nejlonzacskóba rakva, mármint dupla zacskóba, mert nagyon sok maradt és nem akartam kidobni, finom is volt, gondoltam, legalább nem kell majd vmikor főznöm, viszont nem volt semmi más tároló a levesnek, sem doboz, sem üveg, és most ki akartam venni a jégből, de úgy odaragadt, hogy nem akarom erőszakosan tépni, nem is biztos, hogy tudom egyáltalán.

Gondoltam, vizet öntök a jégszekrénybe rá tán vagy más eszköz?

nov. 9. 12:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A zacskó tényleg nincs a levesjégtömbre tapadva, viszont az egész a jégszekrény aljára.

Forró víz?

nov. 9. 18:00
 12/13 anonim ***** válasza:
79%
🤔 Szerintem inkább szólj anyucinak vagy apucinak, és majd néhány perc alatt megoldódik a probléma!
nov. 9. 18:08
 13/13 A kérdező kommentje:

Anyuci és apuci másik országban élnek, mint én, te, mindentudó, nagyképű, lenéző és megalázó válaszoló, te biztos úgy születtél, hogy már mindent tudtál, de jó neked! Ha nem tudsz segíteni, inkább meg se szólalj, kár az átlagod lehúzásáért szerintem, mert hasznosnak nem mondható a hozzászólásod.

Végül inkább leeresztettem inkább a hűtőt és a jeget, csak együtt lehet, de néha tényleg ráfér a leeresztés, utoljára fél éve volt, remélem, nem romlik meg semmi.

nov. 9. 19:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!