Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért ég meg a palacsinta széle?

Miért ég meg a palacsinta széle?

Figyelt kérdés
Pontosabban nem megég csak kiszárad, van erre valami praktikátok?

okt. 3. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális, ha egymásra rakod öket és vársz 10-15 percet, akkor megpuhul
okt. 3. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint másoké is kiszárad. Azt hittem, én csinálok valamit rosszul.
okt. 3. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A palacsinta széle mindig kiszárad, mert ott vékonyabb a tészta.
okt. 3. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!