Miért ég meg a palacsinta széle?
Figyelt kérdés
Pontosabban nem megég csak kiszárad, van erre valami praktikátok?okt. 3. 15:49
1/3 anonim válasza:
Ez teljesen normális, ha egymásra rakod öket és vársz 10-15 percet, akkor megpuhul
2/3 anonim válasza:
Ezek szerint másoké is kiszárad. Azt hittem, én csinálok valamit rosszul.
3/3 anonim válasza:
A palacsinta széle mindig kiszárad, mert ott vékonyabb a tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!