Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pizzatészta miért nehéz, sűrű?

Pizzatészta miért nehéz, sűrű?

Figyelt kérdés

Ennek alapján csináltam tepsiben:


[link]


ma 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Rengeteg az a liszt.
ma 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Duplájára kelt?
ma 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a pihentetésnél lehet a gond, a recept nem rossz.

Kelesztés után, amikor adagokra osztod, a bucikat még pihentesd 10 percig, után nyújtsd ki a tésztát, sokkal könnyebb lesz formázni, és jó lesz az állaga is. Nekem nem szokott nehéz lenni a tészta.

ma 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kelt meg. Tul hideg volt es tobb ido kellett volna vagy selejt vokt az eleszto. Vagy megkelt de formazasnal atgyurtad ea kikent belole a levego
ma 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kelt meg rendesen. Vagy a kelesztésnél hibáztál vagy döglött az élesztő.
ma 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Legalább a duplájára kelt másfél óra alatt. Kitettem a pultra, párat nyújtottam rajta, de aztán inkább a kezemmel húzgáltam szét és igazítottam bele a tepsibe.
ma 13:07
 7/7 A kérdező kommentje:

#1


Szerintem is. Olyan vastag lett, mint egy szelet kenyér, még így sűrűn is 😃


Akkor egy tepsihez mennyi liszt kellhet? 30 dkg?

ma 14:44

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!