Pizzatészta miért nehéz, sűrű?
szept. 27. 10:39
3/7 anonim válasza:
Szerintem is a pihentetésnél lehet a gond, a recept nem rossz.
Kelesztés után, amikor adagokra osztod, a bucikat még pihentesd 10 percig, után nyújtsd ki a tésztát, sokkal könnyebb lesz formázni, és jó lesz az állaga is. Nekem nem szokott nehéz lenni a tészta.
4/7 anonim válasza:
Nem kelt meg. Tul hideg volt es tobb ido kellett volna vagy selejt vokt az eleszto. Vagy megkelt de formazasnal atgyurtad ea kikent belole a levego
5/7 anonim válasza:
Nem kelt meg rendesen. Vagy a kelesztésnél hibáztál vagy döglött az élesztő.
6/7 A kérdező kommentje:
Legalább a duplájára kelt másfél óra alatt. Kitettem a pultra, párat nyújtottam rajta, de aztán inkább a kezemmel húzgáltam szét és igazítottam bele a tepsibe.
szept. 27. 13:07
7/7 A kérdező kommentje:
#1
Szerintem is. Olyan vastag lett, mint egy szelet kenyér, még így sűrűn is 😃
Akkor egy tepsihez mennyi liszt kellhet? 30 dkg?
szept. 27. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!