Hogyan kell jó pizzatésztát csinálni? Kell bele élesztő?
Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 20:23
4/13 A kérdező kommentje:
Valami tipp a tészta nyújtásához? 1* már próbáltam de nagyon megszenvedtem vele és nem is lett valami jó.
2018. febr. 14. 21:00
6/13 anonim válasza:
Mindig enyhén olajozott felületen nyújtom, mert így nem ugrik össze.
7/13 anonim válasza:
Itt egy remek élesztő nélküli pizza recept. Tényleg jó és nagyon gyorsan elkészül.
8/13 anonim válasza:
tegnap 21:11-es: a belinkelt receptben porélesztö van - szóval nem élesztö nélküli, csak nem kell elöre megkeleszteni
9/13 anonim válasza:
Kell bele élesztő. Viszont én is olyan recept alapján készítem, amiben csak el kell morzsolni az élesztőt a liszttel, összekeverni a többi hozzávalóval és nyújtani, nem kell keleszteni.
Csak sajnos nem tudom, melyik internetes recept volt, a füzet, amiben meg le van írva, költözés miatt valahol egy doboz alján figyel.
10/13 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy valóban kell bele élesztő, valamint olaj és melegvíz.A tésztát duplájára kell keleszteni, utána kézzel kihúzni, nyújtani a tepsi vagy a pizzasütő méretére.
Ha megpakolva beteszed a sütőbe, 20 percig nem szabad kinyitni a sütőajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!