Mit szoktatok kenni a boltban kapható natúr (üres) pizzatésztára?
én a pizzatésztát itthon készítem.
paradicsompüré +oregánó és bazsalikommal megszórom
kicsi főzőtejszínt öntök rá, eloszlatom rajta +bazsalikom oregánó
tejfölbe nyomok fokhagymát pár gerezdet és azzal kenem.
a feltét változó, többnyire ezek: sonka, sült kockázott csirkemell, kukorica, spenót, sajt esetleg füstölt sajt, páromnak olivabogyó, brokkoli
Van CBA-s, azon már van paradicsoos alap és csak mozzarellát olvasztok rá.
Ha tök natúr a tészta, akkor is maradok a legalapvetőbb feltéteknél: összezúzok egy paradicsomot alapnak, olvasztok rá bivalymozzarellát, végül meglocsolom pici olívaolajjal és szórok rá friss bazsalikomlevelet.
Régebben vettünk ilyen pizza korongot, de most már magamnak csinálom a tésztát én is.
Sűrített paradicsom megy rá, bazsalikom, oregánó, kakukkfű. Feltétnek általában sonkát, csemege uborkát, oliva bogyót, paradicsomot, paprikát teszünk rá. És természetesen sajtot.
Magam csinálom a pizzatesztát!
Paradicsompűrè, oregánó, hagyma, soksok különböző sajt. Esetleg tonhal, hagyma. Vagy olivabogyó, sonka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!