Ezt a szószt milyen módon kellene megenni? Csak ráteszem a főtt tésztára, és kész? Vagy valamit még kell beletenni, vagy valamit csinálni vele?
"Összetétel
Víz, marhahús 21%, paradicsompüré 18%, sárgarépa 4%, hagyma 4%, cukor, módosított kukoricakeményítő, só, olívaolaj, savanyúságot szabályozó anyag: tejsav, fokhagyma, fűszernövénykeverék (babérlevél, oregánó, rozmaring), fűszerkeverék (szegfűszeg, fekete bors)"
Mi kéne még bele?Úgy gondolom,hogy nyers húst ilyen üveges szószba nem tesznek.Szerintem ez készen van.Meg kell melegíteni aztán annyi.Mehet a tésztára.De bizonyára rá van írva a csomagolásra az elkészítés módja.
Rendben, köszönöm.
A csomagoláson nincs semmi a fogyasztás módjáról. A magyar szöveg egy ráragasztott fehér cetlin van, alatta lehet, hogy más nyelven több infó lenne.
Nem szoktam ilyent enni, csak azért vettem, hogy legyen valami gyorsan ehető dolog, időhiány esetén.
Kösz, majd meglátom.
(Főleg a németek bírják nagyon fűszer nélkül.)
8
Jobban belegondolva; bazsalikomot,kakukkfüvet tennék még bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!