Ha kész a kovászos uborka, le kell szűrni a levét?
Figyelt kérdés
A kenyeret persze kivettem belőle, de hagyhatom a levét vagy tegyem tiszta sós vizbe?2022. jún. 20. 10:25
2/3 anonim válasza:
Én átszűröm pl kapormaradványoktól és utána abba teszem vissza
3/3 anonim válasza:
Érdemes átszűrni egy tálba vagy nagyobb kancsóba a levét, mert a kenyérből is maradhattak benne kis darabkák, meg ahogy a 2-es hozzászóló is írja, kaporlevélkék is.
És utána a félretett lébe tedd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!