Kovászos uborkát készitenék, de nincs kovászos kenyerem. Rendes (élesztős) kenyér is jó?
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 17:44
1/26 anonim válasza:
Sőt, kenyér nélkül is jó. Ez a kenyerezés egy hungarikum.
Most megnéztem több lengyel receptet, egyik sem használ kenyeret...
3/26 anonim válasza:
A krumplist sváb kovászos uborkának nevezik, keress úgy rá a neten. Finom lesz :)
4/26 A kérdező kommentje:
Krumpi nincs itthon xD
2022. jún. 15. 18:37
6/26 anonim válasza:
Szinte mindig bolti kenyérrel csináltuk, jó volt úgy is.
7/26 anonim válasza:
#1
Akkor mitől "kovászos" uborka?
8/26 anonim válasza:
#4
Krumpi nélkül is lehet, én próbáltam krumplival, de nem az igazi.
Fokhagyma, só, kapor, rá szelet kenyér, vízzel felöntve a napon 3-4 nap és ropogós.
Mondjuk, én akkor szeretem a legjobban, amikor már jó érett, puha.
9/26 anonim válasza:
Egyèbként én szoktam káposztát, paradicsomot (zölden is) kovászolni. Isteni finomak!
10/26 anonim válasza:
Tavaly én is kipróbáltam krumplival. A kovászos íz abszolút megvolt, ráadásul sokkal tisztább volt a víze, mint a kenyérrel készült után. Engem megvett. Amit még nem próbáltam, hogy elvileg simán lehet télen a lakásban is csinálni, ugyanolyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!