Ha kovászt keszít az embere akkor minden nap etetni kell. Mit csináltok ha mondjuk nyaralni mentek pár napra vagy egy hétre? Akkor kezditek előről?
Figyelt kérdés
kb 6 nap alatt készül el a kovász, szóval pl nyaralás után, újra nekiálltok?2022. máj. 9. 11:19
1/6 anonim válasza:
Nem kell minden nap etetni ha hűtőben tartod.
3/6 anonim válasza:
Kend szét sütőpapíron az aktív kovászt, szárítsd meg a napon vagy a sütőben és úgy tedd el. Utána ezt lehet feléleszteni. Van kovász altatás is, amikor tömörebbre hagyod a kovászt és nem eteted napokig.
4/6 anonim válasza:
Amúgy régen még nem volt divat, "a leruccanok egy hétre a balcsira vagy a tengerhez" életforma.
5/6 anonim válasza:
Ha autóval mész, viheted magaddal.
Vagy esetleg odaadhatod valakinek hogy vigyázzon rá.
6/6 anonim válasza:
A kovász kb 10 nap alatt készül el.
Utána lehet hűtőzni. Etetés után 1-2 órával hűtő és erossegtol fuggoen eleg 5-7 naponta tetetni. Elovesz, 1 ora szunet, etetes, egy ora szunet, huto.
Ha neg sutni akarsz, a huto utan etetes, es meg mindimum 2 szobahos etetes hogy ujra eletre keljen. Mindig igy csinalom
Ugye a huto lassitja a folyamatokat, igy kesobb fog 'felfutni'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!