2/8 anonim válasza:
Nem. Túl nagy, nem járja át a tejsavas erjedés
4/8 anonim válasza:
Próbáld meg. Meg kell szurkálni sok helyen és fel kell vágni kb. 10 cm-es darabokra. Aztán bízzuk a természetre.
5/8 anonim válasza:
Én megpróbálnám, de úgy, hogy felvágom kisebb darabokra.
6/8 anonim válasza:
Lehet. Én már csináltam többször.
Csak fel kell vágni kisebb darabokra, én általában háromba szoktam, és ugyan olyan jó lesz mint a kovászolnivaló uborkával.
7/8 A kérdező kommentje:
Kipróbálom ha végre 17-18 foknál melegebb lesz és sütni fog a nap. Veszíteni valóm nincs 😁 ahol lakom sajnos csak kígyóuborkát lehet venni mindenhol.
2021. júl. 8. 12:55
8/8 anonim válasza:
Sok éve készítek belőle kövászos uborkát:
az uborkát az övegnek mefelelő hosszúságúra vágom (általánam félbe vagy harmadába kell vágni), utána a megszokott módon behasítom, utána meg mindent ugyanúgy csinálok, mint máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!