Amikor a kígyóuborka már kezd besárgulni pl az egyik végétől indulva még ehető?
Figyelt kérdés
Nem hűtőszekrényben tárolom őket arra az egy-két napra.
Magában vagy paradicsommal szoktam enni.
Ha kicsit kezd olyan aranysárga lenni, de belül még normális az állaga, attól még felvághatom, megehetem?
(Szóval még nem lágyult meg, ugyanolyan az állag, csak a szín másabb)
2021. márc. 31. 23:04
1/5 anonim válasza:
Ha hűtőbe tennéd nem sárgulna be egy két nap alatt.
2/5 anonim válasza:
Megeszem a másik végét. Aztán ahogy a sárgáshoz érek, figyelem, addig eszem ameddig jónak tűnik belül.
Semmi baja sincs, csak öregszik.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, van hogy hűtőbe teszem, csak mostanában nem fér be mindig.
2021. ápr. 1. 08:45
4/5 anonim válasza:
200ftos kigyoubin sporolsz? Undorito...
Az mar rohadadnak indul, ha sargasodik!
5/5 anonim válasza:
4-es, a kígyóuborka sajnos nem mindig csak 200 Ft. Pár hete pl. láttam a Sparban, hogy egy kígyóuborka majdnem 700 Ft volt. Előtte két héttel meg 168 Ft volt egy darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!