Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kígyóuborkát hogyan kell...

A kígyóuborkát hogyan kell megmosni, hogy a héjja is ehető legyen? Eddig mindig meghámoztam.

Figyelt kérdés
Csak nem akarok fertőzést vagy vegyszermaradványokat.

2021. jan. 22. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hámoztam. Megmosom és megtörlöm.ennyi.
2021. jan. 22. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
🤦‍♀️
2021. jan. 22. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
nem lesznek vegyszermaradványok. ha az eun belül termesztették, akkor nagyon szigorú szabályozásoknak kell eleget tenniük a termesztőknek, NEM lesz rajta semmi kemikália
2021. jan. 22. 23:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a csap alatt, folyó langyos vízzel alaposan leöblítem, közben a kezemmel picit dörzsölgetem. Szerintem ennyi elég.
2021. jan. 23. 03:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!