A kèsz sültet tudom utànpàcolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok utazok este èrek haza s gondoltam veszek ùtközben egy kis sültet na pont ahogy szeretem belül puha kivül a bôre ropogòs viszont annyi az egèsz baj hogy tökèletesen sòtlan ízetlen a husi..ès gondoltam hogy egy kis zöldsègàgyat bedobok sütni meg közben valami “villàmpàcba”beledobni a husit egy òràcskàra majd a zöldsègekkel eggyütt ràsütök…ez dobna a husin?jan. 3. 15:38
2/4 anonim válasza:
Pácolni nem érdemes, de esetleg a "zöldségágyban" párolhatod egy ideig fedö alatt, akkor meg tud puhulni, utána meg átsütöd
3/4 anonim válasza:
Elég ha csak simán megsózód.Kár vele időt vesztegetni.
4/4 A kérdező kommentje:
Na hàt köszi a tippeket
Elírtam..pàrolni akartam nem sütni :D s végül ùgyis lett
Zöldsègàgy egy kis jò sòs alaplè tepsibe bele rà a kupak
Sokkal ízletesebb lett
jan. 4. 16:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!