Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Befőzött tartósítószermentes...

Befőzött tartósítószermentes paradicsomszósz el áll a spájzba? Vagy hűtőbe tegyem?

Figyelt kérdés
Első alkalommal csináltam paradicsom szószt. Már dunsztban vannak. A spájzba el áll úgy hogy nincs benne tartósítószer? Só van benne, tudom az is tartósít. (2kg paradicsomhoz 1 evőkanál) bár nem tudom az elég lenne. De kíváncsi vagyok .
aug. 6. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eláll.

Nagyon alaposan elmosom az üvrget és a kupakot mosogatógépben és caak tiszta kézzel nyúlok hozzá és úgy dunsztolom. Van ilyen natúr pariszószom 2021ből is és semmi baja

aug. 6. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én mindent mindig tartósítószer NÉLKÜL teszek el, mindig eláll a spájzban.
aug. 6. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Dunsztolva sokáig eláll,nyugi
aug. 7. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!