Lasagne paradicsomszosz nelkul? Kisfiam erzekeny a paradicsomra. Esetleg valamivel helyettesiteni?
A sütőedény egyik végében levő részre nem öntesz paradicsomot, az lesz a fiad adagja.
Arra a részre esetleg egy külön készített sajtmártást öntesz.
Ha a színe miatt szeretnél mégis valami pirosat, a kápia paprika héja nélkül turmixolva adná vissza talán azt a színt. De ez már egy egészen vad gondolat, nem biztos, hogy magamnak megcsinálnám.
Olasz étteremben dolgozom, a szakács is olasz.
Két féle lasagne van a memün, az egyik a klasszikus, a másikban meg bechamel van, gorgonzolla, porchini gomba, darált dió és mozzarella. A tetejére dió, zsemlemorzsa, petrezselyem, mozzarella.
Kóstoltam, isteni.
Szóval lehet, és még valamennyire autentikus is.
Mondjuk ha a gyerek 12 év alatti, vagy csak hétköznapra készül, sima gomba és valami egyszerűbb sajt is tökre elég lesz.
Nagyon edesek vagytok, ez mind jo otlet : )
Mozzarellat tudom, hogy finom de nem tudom, hogy hasznaljak, kiprobalom majd a lasagnera is : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!