Paradicsomleveshez, paradicsomszószhoz milyen sajtot ajánlotok?
Figyelt kérdés
A trappistán kívül.2019. ápr. 21. 23:39
2/5 anonim válasza:
Parmezán chips
Levesbe cheddar kockák
4/5 anonim válasza:
Mozzarella golyókkal nagyon finom.
5/5 anonim válasza:
Ha "nyersen" eszed a sajtot, akkor parmezán, pecorino, vagy más, karakteresebb kemény sajt. Ha viszont megsütöd mondjuk melegszendvicsként, akkor inkább camembert, brie, eidami, gouda, trappista, vagy bármi, ami megolvad, és megsül aranybarnára. Amit viszont semmilyen körülmények között nem ajánlok, azok a kékpenészes sajtok. Túl intenzívek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!