A kárászt ki lehet filézni?
Figyelt kérdés
Fogtam vagy 15 db ezüstkárászt. Nem az a fél kilós méret, inkább olyan 15-30 dekásak.
A basic paprikás lisztben sült kárászt már unom. Láttam a facebookon, hogy keszeget kifiléztek és halrudaknak megsütötték. Ezt meg lehet kárásznál is?
aug. 6. 11:59
1/8 anonim válasza:
Nem, mert tele van apró Y szálkával. Mondjuk csipesszel nekiállhatsz, ha nagyon elszánt vagy és van rengeteg időd :D én tuti agybajt kapnék.
2/8 A kérdező kommentje:
Áhh értem akkor marad a basic sütés :D
aug. 6. 12:15
3/8 anonim válasza:
Halrudaknak pont nem, de ha jó sűrűn beirdalod egy nagyon éles késsel akkor jó lesz. Hallani-érezni fogod, ahogy vágod át az Y szálkákat. Azért kell sűrűn, mert különben csak egy szálkából többet csinálsz, a kicsi darabok meg megsülnek. Kb. ahogy a srác csinálja 1:10-től.
4/8 anonim válasza:
Ki lehet nyugi csak nem sok hús marad és irdalni ugyanúgy kellene.
Pontyot pl én két kiló fölött filéze de abból sem lesz vastag szelet.
6/8 anonim válasza:
15-30 dkg-s kárászt senki nem fogja kifilézni.
7/8 A kérdező kommentje:
Azóta megpucultam őket rendesen. Kisütöm a megszokott módon jó ropogósra.
aug. 6. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!