Fritőzben vagy serpenyőben süssem a paprikás lisztbe forgatott kárászt, dévért?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 09:52
1/6 anonim válasza:
Fritőzben is meg serpenyőben is jó sütni!
De ha választani kell akkor legyen a fritőz!
2/6 anonim válasza:
én serpenyőben sütném, mert a fritőzben sütöttnél az olajat utána ki kell dobni (halszagú)
3/6 anonim válasza:
Ha nagyobb mennyiségben készíted, akkor fritőzben.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!
A fritőzömben le kéne cserélni az olajat ,még 1 sütést elbír : Ezért gondoltam rá hogy a fritőzben sütöm meg .
Így spórolhatnék az olajjal .
2013. júl. 31. 10:53
5/6 anonim válasza:
Az érveddel egyetértek, így megéri fritőzben sütni, amúgy serpenyőben bő olajban szoktam.
6/6 anonim válasza:
felét ebben, felét abban, így eltudod dönteni, hogy mejik lesz a job
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!