Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fritőzben vagy serpenyőben...

Fritőzben vagy serpenyőben süssem a paprikás lisztbe forgatott kárászt, dévért?

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Fritőzben is meg serpenyőben is jó sütni!


De ha választani kell akkor legyen a fritőz!

2013. júl. 31. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
én serpenyőben sütném, mert a fritőzben sütöttnél az olajat utána ki kell dobni (halszagú)
2013. júl. 31. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyobb mennyiségben készíted, akkor fritőzben.
2013. júl. 31. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm !!

A fritőzömben le kéne cserélni az olajat ,még 1 sütést elbír : Ezért gondoltam rá hogy a fritőzben sütöm meg .

Így spórolhatnék az olajjal .

2013. júl. 31. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Az érveddel egyetértek, így megéri fritőzben sütni, amúgy serpenyőben bő olajban szoktam.
2013. júl. 31. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
felét ebben, felét abban, így eltudod dönteni, hogy mejik lesz a job
2013. aug. 4. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!