Paprikás lisztbe forgatott kárászt lehet sütőben sütni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 08:38
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem eri meg. bo olajban nagyon lassan susd, akkor lesz olyan ropogos, hogy eszre sem veszed, amikor a szalkat eszed. Persze azert irdald be nagyon surun. Olyan millimerterenkent.
2/4 anonim válasza:
Elvileg bármit lehet sütőben sütni amit bő olajban is, bár én itt attól tartanék, hogy esetleg a paprika megkeseredik.
3/4 anonim válasza:
Milliméterenként irdalni az egy kicsit sűrű nem?
4/4 anonim válasza:
Nem lehet, csak bő forró olajban, hogy a szálkák is ropogjanak.A beirdalás, minél keskenyebb, annál jobb.
A megpucolt, beirdalt hal hasüregébe is tegyél, paprikáslisztet, majd a halat megfordítva a hasüregből rázd is ki.Még nagyon finom a a borsos-kukoricalisztbe forgatás is.
nagyon sok és sokféle halat sütöttem/főztem, de a keszeg /kárászfélék,kis sügér csak a bő olajban kisütve lesznek roppanósan finomak, úgy, hogy csak a gerincüket és- az esetlegesen meghagyott- fejüket kelljen kikerülni.
de az igen kicsi példányok, (10-12 cm ) jóformán gerincestől fogyaszthatók, ha jó ropogósak.
Fontos, hogy ,akár csipszeket nagyon forró olajban és nagyon gyorsan kell kisütni, nem szabad hogy egy percig is álljanak a lehűlt olajban.
@ horgászfeleség @
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!