Jó ízű hal a csuka? Rántani, esetleg paprikás lisztben megsütni érdemes?
Eléggé "olajos ízű" hal, inkább valami erősebb, pikánsabb fűszerezéssel, natúr sültet készítenék belőle. Semmi esetre sem rántanám ki.
Nagyon intenzív ízű hal , ha fokhagymás tejben pácolod, akkor ki lehet rántani, de inkább én is valamilyen roston sült, vagy egészben tepsiben elkészített ételt,vagy pörköltöt készítenék a csukából.pl.
Fokhagymával és füstölt szalonnával tűzdelt csuka roston.
Nem tudom bakker, ahogy azt sem, hogy honnan jön a másik betegség, hogy mindent, ami hal paprikás lisztbe forgatva vagy rántva olajban ki kell sütni :D
(Eleve a klasszikus fish and chipset is sörtésztában sütik.)
Sok értelme a fokhagymás tejnek nincs, a tej megköti a fokhagyma ízét, szagát, az ételbe a töredéke megy át. Ha valaki fokhagymás húst, halat szeretne, jobban jár, ha tej nélkül teszi rá. Áztatni a húst meg nagy baromság egyébként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!