A kárászt le kell pikkelyezni mielőtt paprikás lisztbe forgatva kisütöm?
Figyelt kérdés
2022. dec. 18. 12:25
1/3 anonim válasza:
Nem, felesleges. Sokkal izgalmasabb a családi ebéd, ha pikkelyköpö versennyel van összekötve.
De a sült hal elé okvetlen főzz ünnepi aranylevest is tollas tyúkból.
2/3 anonim válasza:
Igen!
Konyharuhával fogd meg a farkát és a fej irányába told le a pikkelyeket.
3/3 anonim válasza:
Persze, minden halat lepikkelyezünk! A pikkelynek íz és állagát tekintve nincs élvezeti értéke. A csirkét sem tollastól esszük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!