Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kárászt le kell pikkelyezni...

A kárászt le kell pikkelyezni mielőtt paprikás lisztbe forgatva kisütöm?

Figyelt kérdés

2022. dec. 18. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Nem, felesleges. Sokkal izgalmasabb a családi ebéd, ha pikkelyköpö versennyel van összekötve.

De a sült hal elé okvetlen főzz ünnepi aranylevest is tollas tyúkból.

2022. dec. 18. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

Igen!

Konyharuhával fogd meg a farkát és a fej irányába told le a pikkelyeket.

2022. dec. 18. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
Persze, minden halat lepikkelyezünk! A pikkelynek íz és állagát tekintve nincs élvezeti értéke. A csirkét sem tollastól esszük!
2022. dec. 18. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!