Szégyellnem kéne magam 30 éves férfiként, amiért nem tudok főzni?
Figyelt kérdés
Lecsón, rántott húson, rántottán és bundáskenyéren kívül mást nem tudok elkészíteni. Általában mirelit kaját szoktam venni (zöldségek, hús stb.), de legtöbbször csirkemellet szoktam enni rizzsel, amit mindig másfajta fűszerrel csinálok, hogy ne unjam meg. Pörköltet, gulyáslevest, borsófőzeléket nagyon szeretem és meg is kíséreltem párszor megfőzni őket, de megmondom őszintén, hogy a végeredményt a kutyámnak nem adtam volna oda... párom nincsen, agglegény vagyok, de félek, ha összejövök valakivel és meglátná a nő, hogy mekkora kókler vagyok a konyhában, akkor elmenekülne. Nagyon gáz vagyok szerintetek?2024. jún. 10. 18:10
31/31 anonim válasza:
#30 Marhára nem ezt írtam, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!