Szégyellnem kéne magam 30 éves férfiként, amiért nem tudok főzni?
Figyelt kérdés
Lecsón, rántott húson, rántottán és bundáskenyéren kívül mást nem tudok elkészíteni. Általában mirelit kaját szoktam venni (zöldségek, hús stb.), de legtöbbször csirkemellet szoktam enni rizzsel, amit mindig másfajta fűszerrel csinálok, hogy ne unjam meg. Pörköltet, gulyáslevest, borsófőzeléket nagyon szeretem és meg is kíséreltem párszor megfőzni őket, de megmondom őszintén, hogy a végeredményt a kutyámnak nem adtam volna oda... párom nincsen, agglegény vagyok, de félek, ha összejövök valakivel és meglátná a nő, hogy mekkora kókler vagyok a konyhában, akkor elmenekülne. Nagyon gáz vagyok szerintetek?jún. 10. 18:10
1/31 anonim válasza:
Nagyobb gáz az, hogy nincs láncfűrészed.
2/31 A kérdező kommentje:
Oké, valami témához illő válasz esetleg?
jún. 10. 18:16
4/31 anonim válasza:
Ezt mindig csak lustaságnak tartottam, mert egy recept követésére már egy gyerek is képes. Mi okozhatna gondot egy pörkölt elkészítésén? Melyik része az a gulyáslevesnek, ami miatt nem lesz jó a végeredmény? Hogy lehet elrontani egy borsófőzeléket, amit csak főzni, sózni és rántani kell?
5/31 A kérdező kommentje:
#5 A rántást odaégettem mindig, aztán elment a kedvem tőle, hogy újra megpróbáljam.
jún. 10. 18:22
6/31 anonim válasza:
Miért kellene? Én 40 éves nő vagyok, mégsem szégyellem magam. Egyébként mindenki tud főzni, hiszen receptek tízezrei vannak fent a neten, videók stb. ha nagyon akarod, bármit meg tudsz csinálni.
7/31 anonim válasza:
Rántás elkészítéséhez is számos leírás van online, ami részletesen elmagyaráz mindent. Amikor azt olvasom, hogy valaki nem tud követni egyszerű instrukciókat, az nagyon kiábrándító tud lenni. Az ilyen ember hogyan boldogul egyéb területen? Mindig máshoz kell fordulnia, ha problémákba ütközik? Egy nő is hasonlóan gondolkozhat: mindig pátyolgatni kell az ilyen pasit? Lehet rá számítani? Háziasszonyt keres vagy egyenlő társat? Egyáltalán hajlandó javulni és tanulni vagy mindig ugyanolyan marad?
8/31 anonim válasza:
Tulajdonképpen tudsz, csak fejleszteni kell a tudásodat. Ezért szerintem egy nő sem fog otthagyni. Én nő vagyok, sokáig én sem tudtam főzni, és vannak ételek, amikkel most sem próbálkozom.
9/31 A kérdező kommentje:
#9 Köszönöm szépen a jóindulatú választ! Próbálkozom tovább én is, bár meg kell mondjam, sose érdekelt igazán a főzés, csak azért van pár kaja, amit jó lenne, ha jól el tudnék készíteni, de ez mindig is amolyan szükséges rossz volt nekem.
jún. 10. 18:36
10/31 anonim válasza:
Nem kell emiatt szégyenkezni, de azért jobb ha kicsit kikupálod magad. Nem mások miatt, hanem magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!