Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szégyellnem kéne magam 30...

Szégyellnem kéne magam 30 éves férfiként, amiért nem tudok főzni?

Figyelt kérdés
Lecsón, rántott húson, rántottán és bundáskenyéren kívül mást nem tudok elkészíteni. Általában mirelit kaját szoktam venni (zöldségek, hús stb.), de legtöbbször csirkemellet szoktam enni rizzsel, amit mindig másfajta fűszerrel csinálok, hogy ne unjam meg. Pörköltet, gulyáslevest, borsófőzeléket nagyon szeretem és meg is kíséreltem párszor megfőzni őket, de megmondom őszintén, hogy a végeredményt a kutyámnak nem adtam volna oda... párom nincsen, agglegény vagyok, de félek, ha összejövök valakivel és meglátná a nő, hogy mekkora kókler vagyok a konyhában, akkor elmenekülne. Nagyon gáz vagyok szerintetek?
jún. 10. 18:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
30%

Ha a potenciális barátnőd azt mondja hogy ő a müzlit is odaégeti, akkor mit csináltok? Nem esztek?

Ez nálam az a kategória, amikor valaki nem tud vezetni. Onnantól a másik mindenképpen sofőrré válik és neki kell szaladgálni mindenhova.

jún. 10. 18:51
 12/31 Noren1989 ***** válasza:
83%
Hàt figyelj. Én jól főzök, ellàtom a csalàdot. Az oka egyszerű: szeretem csinàlni. Te nem szereted, ennyi a stàjsz. Szàmomra elfogadható.
jún. 10. 18:57
 13/31 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem emiatt abszolút nem kell, hogy szégyelld magad!

Ha valaki nem tud főzni, az nem egy olyan komoly hiányosság, de nyilván hasznos, ha valaki komolyabb ételeket is össze tud dobni.

Én magam miatt tanultam meg főzni férfiként, mert szeretek enni és ha én csinálom a kaját, akkor utána biztosan olyan lesz, ami az ízlésemnek megfelel. Ha te viszont elvagy gyorskajákkal is, akkor kinek van joga ezt felülbírálni szerinted?

jún. 10. 19:07
 14/31 anonim ***** válasza:
38%

Férfi általában a kerti konyhában jó 😃

Bográcsos kaják és grillezés.

Próbálkozz ilyesmivel, sok mindent a konyhában is meg lehet csinálni.

jún. 10. 19:59
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
14 a grill ok, de bogrács? Ha már tüzhelyen sem megy, amit tudlajdonképpen letekerek, amikor akarom, akkor fával a bográcsnál hogy fog menni?
jún. 10. 20:14
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, nemtől és kortól függetlenül. Mindenki úgy oldja meg a saját étkezését, ahogy ő szeretné.
jún. 10. 20:16
 17/31 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy life hack, nem kell rántással szrakodni, megpárolod a borsót fűszeresen, szórsz rá lisztet, öntesz rá tejet és elkevered. Rántással én se vagyok hajlandó vacakolni, de a borsófőzi így is pofonegyszerű kaja.
jún. 11. 10:03
 18/31 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem az a lényeg egy párkapcsolatban, hogy bármelyik fél is PONT főz vagy nem főz.

Hanem az, hogy mindketten (nagyjából) egyenlően kivegyék a részüket a háztartási munkákból, mivel egyenrangú, egy háztartásban lakó emberek.

Nálunk csak én főzök, mert a férjem nem is tud és nem is szeret. Akkor miért kellene főznie, mikor én tudok is meg szeretek is? Ha valami miatt nem tudok mégse (betegség, nincs kedvem stb) akkor eszünk hideg kaját, vagy elmegyünk valahova, vagy rendelünk. Nem létszükséglet minden nap a főtt kaja (bár jobban szeretjük).

A férjem nagyon szépen takarít, és szívesen is csinálja, ő inkább abban jeleskedik (engem a porszívózással a vilgából ki lehetne kergetni).

Szóval nem, nem ciki, ha nem tudsz/akarsz főzni, ha azért te is részt vállalsz más munkákból.

Ha a lány/nő sem tud/akar főzni, akkor rendeltek, elmentek enni, esztek hideget, ezer opció van.

jún. 11. 13:22
 19/31 anonim ***** válasza:
36%
Nem gáz, nem kell szégyellned magad. Valószínűleg nem motivál a főzés annyira. Meg agglegényként meg tudod oldani menüvel stb. a kaját. Majd ha lesz párkapcsolatod, akkor lehet ő megtanít főzni, ha úgy érzed szükséged van rá.
jún. 11. 13:43
 20/31 anonim ***** válasza:
29%

Semmi gond ezzel más ennyit sem tud.

Ha szeretnél főzni fejleszt magad nem baj ha nem sikerül.

jún. 11. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!