Szégyellnem kéne magam 30 éves férfiként, amiért nem tudok főzni?
Az ha tapasztalatan vagy, nem szégyen.
Ha nem élvezed a főzést, de valamilyen szinten képes vagy rá, mert enni kell hogy az ember életben maradjon, az is rendben van.
A tanult inkopentencia viszont szégyen. Felnőtt önnálló ember ne hisztizzen azon, hogy valaki főzzön már rá, mert éhen fog halni.
Aki tud jó lecsót csinálni az már nem elveszett ember.
Nagyon fontos a türelem nem égetni kell hanem alacsony hőmérsékleten sütni. YouTube Szoky konyhája. Nézd és merj próbálni sok jó ételt elmagyaráz.
Semmi baj, csak remélem, nem várod majd el a nődtől sem, hogy főzzön csak mert nő.
Nekem nem azzal van bajom hogy egy férfi LUSTA megtanulni főzni, hanem amikor ugat a nőjére, amiért ő nem főz. Miért kellene?
Én bármit megfőzök én is agglegény vagyok.
Bár én tudok főzni. Legalábbis nem köpték még ki a főztem.
Én meg épp a bonyolultam kajákat szeretem csinálni.
Töltött káposzta, pörkölt, gulyás stb...
Amúgy nem gáz. Némelyik nő se tud...
35/F
Ennyi erővel ha a nő nem tudja megcsinálni a fünyírást, fúrást, faragást stb akkor miért várja el hogy a férfi megcsinálja?
Ha megtehetik hogy étterembe, meg rendelt kaját esznek egészségükre.
De a nőnek illene inkább főzni tudni.q
28.Vagyok.
Le lehet pontozni.
#29 Ha egy nő így fogja fel hogy a férfi csak néha csinálja a dolgát akkor én is...
És pláne ha egy család mármint van gyerek és nem képes a gyerekére is főzni akkor annyit ér ennyi...
Nekem pl ilyen asszony nem kéne. De kinek mi az igénye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!